L’Ajuntament centrarà la seua activitat en Fitur en millorar la posició de la ciutat en relació amb les connexions aèries

Valencia Noticias | Redacción.- El primer tinent d’alcalde i responsable de turisme de l’Ajuntament de València, Joan Calabuig, ha destacat l’especial esforç que l’equip de govern farà en FITUR amb sectors professionals com l’hostaleria, les línies aèries o les agències de viatges amb l’objectiu de “consolidar la posició de València en matèria turística i seguir creixent per a poder generar activitat econòmica i ocupació”.

Segons ha explicat, l’Ajuntament de València i la Fundació Turisme València centraran la seua activitat en FITUR en jornades de treball en les quals tractaran de millorar la posició de la ciutat en relació, per exemple, amb les connexions aèries. En la seua opinió, es tracta d’un factor “fonamental per al desenvolupament turístic de la ciutat”.

El Ayuntamiento y la Fundación Turismo Valencia van a centrar su actividad en FITUR en jornadas de trabajo en las que tratarán de mejorar la posición de la ciudad.
image-304037

Ha destacat les més de 300.000 places aèries internacionals noves previstes per a 2016 i ha assegurat que es tracta d’un àmbit en què es pot “seguir creixent”. D’esta forma, ha explicat que demà tindrà reunions amb companyies com Norweigian, Vueling, Lufthansa o Air France. “Volem consolidar el treball fet i, sobretot, ampliar horitzons per a posicionar València com a destinació”, ha remarcat.

En la mateixa línia, ha explicat que, en el marc de les reunions de treball que mantindrà en FITUR, posaran l’accent principalment també amb els sectors professionals com la Federació Espanyola d’Hostaleria, les agències de viatges o turisme especialitzat de zones que tenen interés de cara al futur, com Xina.

Per tant, ha destacat que l’Ajuntament de València mantindrà reunions de treball i activitat professional amb tots els actors que poden permetre que la nostra ciutat consolide la seua posició en matèria turística i continue creixent i, per tant, generant recursos i ocupació en els pròxims anys.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.