L’Ajuntament comença la recollida de la taronja amarga dels carrers i places de ciutat

València Notícies | Redacció.- La Regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València ja ha començat a retirar les taronges amargues dels carrers, places i zones enjardinades públiques de la ciutat, unes tasques que es duran a terme fins a la primera quinzena de març.

Segons ha explicat la regidora de Medi Ambient, Pilar Soriano, estes tasques han començat en diversos barris com Poblats Marítims, Benimaclet, Campanar, Massarrojos, Tarongers, Aiora, Ciutat Vella, Sant Marcel·lí, la Fontsanta, la Llum, Natzaret, Patraix, Ciutadella i el carrer de Colón.Recogida de naranjas.

Així, a la zona nord estan actuant dos brigades d’arreplegada manual, una en la banda est: barris de Poblats Marítims; i una altra en la zona oest: Benimaclet i Campanar. També està actuant una brigada mecanitzada a Benimaclet, Campanar, Benimàmet i Massarrojos, una brigada que actuarà la setmana vinent al Marítim, Tarongers i Aiora.

A la zona sud, hi treballen dues brigades manuals. Una està actuant a Ciutat Vella (Generalitat i voltants), i l’altra a Sant Marcel·lí. A més, actuaran els dies vinents, una a Arrancapins i d’altra a la Fontsanta i la Llum. Fins ara s’ha actuat a Natzaret, Patraix, Ciutadella i carrer de Colón, concretament al jardí de l’estàtua de Pinazo.

“La nostra intenció és que, si és possible, la primera quinzena de març s’hauran retirat totes les taronges amargues de tots els arbres de la ciutat. Des de l’Ajuntament iniciem este pla perquè els fruits dels arbres estiguen retirats com més prompte millor i tinguen la menor afecció a la vida de la ciutat, per això s’ha d’actuar de manera eficaç i coordinada en tots els districtes”, ha detallat Soriano.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.