L’Ajuntament comença una campanya de concienciació contra el canvi climàtic

Doce lemas con doce imágenes se difundirán cada mes por la ciudad durante todo un año.
image-409892

Doce lemas con doce imágenes se difundirán cada mes por la ciudad durante todo un año.

València Noticies | Redacció.- La campanya es durà a terme en els bussi, amb cartelleria als espais públics i amb el repartiment de díptics per tal de conscienciar la ciutadania “que amb xicotets gestos es pot minimitzar el risc del canvi climàtic”, ha explicat el regidor d’Energies Renovables i Canvi Climàtic, Jordi Peris. “Adquirir bons hàbits, com ara el reciclatge, l’estalvi dels recursos i el consum responsable d’energia són els eixos de la campanya”.

“A partir de dilluns, que comença el mes d’agost, la campanya contra el canvi climàtic se centrarà en una crida als més joves arran de la commemoració, el próxim 16 d’agost del Dia Internacional de la Joventut” ha concretat Peris. Amb el lema “Educar en el respecte a l’entorn”, els missatges incidixen en la necessitat d’ensenyar els més menuts i les més menudes la importància de reciclar, de no malbaratar l’aigua o la llum i del respecte a l’entorn.

El passat mes de juny es var ressaltar la importància de l’ús de les energies renovables (a propòsit de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient); al mes de juliol es va centrar en el consum de productes de proximitat, ja que es va commemorar el Dia Mundial de les Cooperatives…, i així serà fins el mes de maig de 2017.

Ja al setembre, i com que se celebra el Dia Internacional de la Preservació de la capa d’ozó, la campanya girarà al voltant de la reducció de les emissions de gasos contaminants. A l’octubre, sobre la necessitat d’usar més el transport públic. Al novembre, respectar les zones verdes i al desembre, a propòsit de la commemoració del Dia Mundial del sòl, el lema serà “respectem les nostres zones verdes”.

Els mesos de gener, febrer i març de l’any que ve s’incidirà sobre el condicionament de la llar, tant en la temperatura, en el consum d’aigua i d’energia.

El mes d’abril, amb la celebració europea del Dia de la Bicicleta, es potenciarà esta idea en l’ús d’este mitjà de transport net i saludable i, finalment, al mes de maig es llançarà el lema de la preservació dels nostres aiguamolls.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.