BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’Ajuntament condiciona amb sorra reciclada set solars municipals al districte de Rascanya

València Noticies | Redacció.- L’Ajuntament de València ha conclòs els treballs per condicionar i dignificar diversos solars del districte de Rascanya amb un percentatge majoritari de la seua superfície de titularitat municipal. Esta actuació, que respon al resultat de la votació dels processos per distribuir als diferents barris i pobles de la ciutat els pressupostos participatius d’enguany, ha tingut un component experimental important en utilitzar sorres reciclades.

 “L’actuació sobre els solars municipals de Rascanya ja ha conclòs i ja estan condicionats, per tant, tal com va reclamar el seu veïnat en la votació dels processos participatius d’enguany. Esta intervenció experimental en Rascanya s’ha fet amb sorres reciclades de material d’enderrocs i sorres naturals, el que comporta no només acabar amb zones enfangades i amb tolls d’aigua quan plou sinó també una nova demostració del compromís mediambiental que té el Govern de la Nau”, ha assegurat la regidora de l’Àrea de Medi Ambient, Pilar Soriano.

?
image-416681

?

Els solars municipals sobre els quals s’ha treballat són utilitzats habitualment pel veïnat com a zona d’aparcament i per a passejar gossos i estaven des de fa molt de temps en situació precària, sobretot en dies de pluja, per la formació de tolls d’aigua i zones amb fang. Els treballs per millorar la neteja i la seguretat d’estos solars s’ha realitzat sobre la superfície de titularitat municipal, mentre que s’ha procedit a fer una neteja superficial de les zones restants del solar amb titularitat privada, on l’Ajuntament no pot actuar de forma més profunda.

“Cal destacar la contribució a la sostenibilitat mediambiental d’esta actuació”, ha reiterat Soriano, qui ha explicat que els treballs s’han desenvolupat durant el mes d’agost per minimitzar les molèsties a la ciutadania.

La superfície treballada als set solars del districte suma 13.667 metres quadrats. En concret s’ha actuat sobre les parcel·les de Gayano Lluch-Domingo Gómez, Santiago Rusinyol-Alqueria d’Albors, Comte Lumiares-Gravador Fabregat, Comte Lumiares-Meliana, Camí de Montcada-Alemany, plaça de Sant Jerònim i Germans Machado-Sant Domènec Savio. La intervenció ha tingut un pressupost de 59.600 euros.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.