L’Ajuntament condiciona un solar per a facilitar el desenvolupament del Pla Colonial Felí

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Benestar Animal, ha iniciat l’actuació per a adequar el solar que hi ha al número 30 de l’avinguda del Port i destinar-lo al desenvolupament del Pla Colonial Felí, finalitat per a la qual esta parcel·la va ser adscrita a Benestar Animal el darrer mes de març.Solar de la Avda. Port.

“Des de la Regidoria de Benestar Animal, conscients que hi ha colònies de gats en perill, estem habilitant de manera temporal un espai que, a manera de comodí, en cas de necessitat, puga ser un auxili temporal”, ha explicat la regidora de Benestar Animal, Glòria Tello, que ha destacat que “a la ciutat de València hi ha més de 500 colònies de gats que tenen un important valor sanitari, ja que exercixen un important control de plagues”.

Glòria Tello també ha reivindicat el treball fet pel Govern de la Nau per a dignificar el reconeixement que es fa de les persones que voluntàriament s’encarreguen del benestar de les colònies felines. “Durant molts anys, els gats de la ciutat sols han estat atesos per aquelles persones que han dedicat la seua vida i recursos a cuidar estos animals. A estes persones, la Regidoria de Benestar Animal les reconeix com a persones col·laboradores i els està entregant un carnet que els reconeix”, ha explicat.


A més, la regidora ha destacat que “al marge del treball voluntari d’eixes persones, la Regidoria de Benestar Animal també està dedicant recursos als gats ferals de la ciutat, amb inversions com esta adequació a l’avinguda del Port o amb les esterilitzacions, que enguany en seran més de 200”.

Els treballs que s’estan realitzant consistixen en l’adequació i neteja de l’espai i en l’execució d’una tanca que impedisca que els animals isquen del solar. El pressupost de l’actuació arriba als 8.468,68 euros.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.