L’Ajuntament d’Alacant ha ampliat el termini perquè les persones sense recursos

1
image-428318
Poden optar-hi les persones en la unitat familiar de les quals la renda anual estiga per davall del Salari Mínim Interprofessional (655,20 euros/mes – 9.172,80 euros/any)
Imagen relacionada
L’Ajuntament d’Alacant ha ampliat el termini perquè les persones sense recursos puguen sol·licitar un dels 1.000 abonaments que l’Hèrcules CF ha donat al Consistori per a la temporada 2016-2017. En concret, s’amplia dues setmanes, fins al pròxim 12 d’agost.

Les persones en la unitat familiar de les quals la renda anual siga inferior al Salari Mínim Interprofessional (655,20 euros/mes – 9.172,80 euros/any) podran optar a aquests abonaments acudint a les oficines de la Regidoria d’Esports, situades a les piscines municipals del Tossal ‘José Antonio Chicoy’, de 08.00 a 11.00 hores.

Ha d’aportar-se la documentació següent:

DNI de cada sol·licitant (original i fotocòpia).

Certificat d’empadronament amb residència a Alacant.

Llibre de Família (original i fotocòpia).

Certificat de renda de cada membre de la unitat familiar expedit per l’Agència Tributària.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.