L’Ajuntament de Castelló està retirant les gàbies d’accés que envolten l’estadi Castàlia per raons de seguretat

Castàlia1L’eliminació de totes les reixes es completarà la setmana vinent

L’Ajuntament de Castelló està retirant les gàbies on antigament estaven col·locats els torns de control d’accés a l’estadi Castàlia, d’acord amb el Club Esportiu Castelló. Unes gàbies que a dia d’avui no tenen cap utilitat i que generen un perill en cas d’una possible evacuació per alguna emergència.

La mesura s’ha adoptat després de les converses mantingudes amb el CD Castelló i per raons de seguretat, segons ha explicat el regidor d’Esports, Enric Porcar, ja que “s’ha comprovat que en cas de possible evacuació podria generar un perill per acumulació de persones”.

Aquesta actuació s’ha adoptat prèvia consulta a la Lliga de Futbol Professional i a la Federació de Futbol. Atès que la normativa no obliga a mantenir aquest tipus d’infraestructura, s’ha optat per la retirada de les mateixes. Segons Porcar, “es preveu que en dues setmanes puguem tenir-les totes retirades. Els treballs van a bon ritme i ja s’han retirat la meitat, la resta s’escometrà al llarg de la setmana pròxima”.

Al fil d’aquesta actuació, el regidor ha destacat que, “existeix una estreta col·laboració entre l’Ajuntament i el Club Esportiu Castelló amb l’objectiu que les instal·lacions de l’estadi Castàlia estiguen cada vegada en millors condicions”.

De fet, i després de l’aprovació per part de tots els grups polítics en el Ple de l’Ajuntament de destinar un milió d’euros a la reforma integral del Castàlia, “ja s’ha començat a estudiar els costos que poden suposar cadascuna de les remodelacions necessàries i on, dins d’aqueix milió d’euros, es prioritzarà la seguretat, l’accessibilitat, la higiene i l’estètica de l’estadi municipal de Castàlia”, ha puntualitzat el regidor d’Esports.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.