L’Ajuntament de Castelló vetla per la Seguretat Ciutadana amb un pla de formació

La Policia Local de Castelló rebrà cursos formatius impartits per professionals en Seguretat Ciutadana de l’UJI

L’Ajuntament de Castelló i la Universitat Jaume I signaran un nou conveni de col·laboració mitjançant el qual, l’Escola de Seguretat Pública de l’Ajuntament de Castelló (ESPAC) i el vicedeganat dels graus de Criminologia i Seguretat i de Seguretat i Ciències Policials, planificaran i executaran un pla de formació tècnicoprofessional per als membres de la Policia Local i la resta de personal municipal de l’àrea de Seguretat Pública i Emergències.

Amb la signatura d’aquest conveni per tant, es pretén fomentar les activitats formatives entre el personal dedicat a la Seguretat Ciutadana dels veïns i veïnes de Castelló, així com oferir-los una formació pràctica i teòrica adequada.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, ha assegurat que és necessària una formació adequada, multidisciplinar i continuada del personal de Seguretat Pública i Emergències, com ara els membres de la Policia Local, ja que són les persones que vetlen per la seguretat i el benestar dels castellonencs.

En aquest sentit es crea per tant la Càtedra per a la Prevenció i Predicció del Delicte i de l’Incivisme, que és el darrer conveni de col·laboració entre ambdues institucions.

A través d’aquest conveni la Policia Local i el personal de l’àrea, rebrà cursos de formació pel personal especialitzat en Seguretat de l’UJI per tal de perfeccionar els coneixements dels agents locals de la capital de la Plana. Així, la signatura d’aquest conveni no suposarà cap obligació o despesa econòmica, sinó que sols serà una col·laboració de formació.

Amb aquesta signatura s’afiança una vegada més la relació entre ambdues institucions, que mantenten convenis de col·laboració des de l’any 2010.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.