L’Ajuntament de València amplia l’horari d’atenció telefónica ciutadana del 010

València Noticies | Redacció.– El primer tinent d’alcalde i regidor d’Informació i Defensa de la Ciutadania, Joan Calabuig, ha anunciat que el servici que oferix el Telèfon 010 de l’Ajuntament de València  amplia el seu horari d’inici per a “ajustar-se a les necessitats reals de les persones que utilitzen este sistema amb la finalitat de recaptar informació o per a la realització de gestions administratives”.

Joan Calabuig. (Foto-Manuel Molines).
image-347415

Joan Calabuig. (Foto-Manuel Molines).

Segons ha destacat Calabuig, el Telèfon 010, juntament amb la informació a través d’internet i els servicis d’informació presencial en les oficines situades en l’edifici de l’Antiga Fàbrica de Tabac i en la casa consistorial, “formen els tres pilars en els quals es fonamenta l’activitat del Servici de Societat de la Informació”.

Des d’este moment, amb l’ampliació d’horaris, el Telèfon 010 es posarà en funcionament a partir de les 8.30 hores, quan fins ara ho feia a les 10 del matí, de forma que s’establirà una major correspondència entre l’horari del servici d’informació 010 i l’activitat administrativa municipal. D’esta manera, els usuaris seran dirigits al departament municipal corresponent, de forma que es facilitarà la solució de les gestions.

Durant l’exercici 2015, el Servici d’Informació 010 de la ciutat de València ha rebut 269.000 telefonades (amb un creixement de més de set punts respecte a l’any anterior) i ha gestionat prop de 50.000 sol·licituds de retirada d’efectes dels carrers de València, manifestant-se com una eina notablement útil per a la millora de la neteja dels carrers de València.

A més de les sol·licituds d’informació i la recollida d’avisos sobre neteja de residus sòlids, el Telèfon 010 de València té una especial importància en la gestió diària dels servicis municipals i, especialment, en els relatius a Sanitat, Jardineria, Hisenda o Padró municipal, col·laborant en l’acostament de l’Administració Local a la ciutadania.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.