L’Ajuntament de València anuncia col.laboraió màxima amb a la justícia i les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat

Valencia Noticias | Redacción.- Davant els escorcolls que han tingut lloc des de les 10:00 hores del matí en la Casa Consistorial de l’Ajuntament de València, esta institució informa, en un comunicat, que col·laborarà amb la justícia i les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat per a ajudar a esclarir qualsevol investigació que puga afectar a l’Ajuntament.

La Policía judicial entró hoy en el Ayuntamiento de Valencia.
image-308787

En este sentit, l’Equip de Govern municipal explica que el funcionament de l’administració local no s’ha vist afectada per les diligències practicades per la Guàrdia Civil que han tingut lloc en la Casa Consistorial, i lamenta profundament la imatge que es puga traslladar a l’opinió pública d’una institució que ha de meréixer el màxim respecte de la ciutadania.

Precisament, l’Equip de Govern referma hui la seua aposta per la transparència i la lluita contra la corrupció,  ha expressat la seua completa disposició a aportar tota la documentació que li siga requerida i ha mostrat un interés absolut perquè la investigació arribe fins les últimes conseqüències en el cas que es confirme qualsevol presumpta activitat delictiva.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.