L’Ajuntament de València tornarà a subhastar els cotxes oficials de Barberá que ningú va voler comprar fa un mes

oficials-barbera-aparcats-diposit-municipal_1683441871_35148304_651x366
image-433185
El consistori ha rebut trucades d’interessats en els vehicles després de saber que la primera subhasta va quedar deserta

L’Ajuntament de València iniciarà un nou procés de subhasta per als dos cotxes oficialsblindats que usava l’exalcaldessa Rita Barberá durant la seva etapa com a primera edil després d’haver quedat desert el primer, celebrat el passat mes d’octubre, segons han informat a Europa Press fonts municipals.

El primer procés va quedar desert després que el servei de contractació del consistori, del que depèn la licitació, no rebés cap oferta per aquests dos cotxes oficials abans del 19 d’octubre, data en la qual concloïa el termini per presentar ofertes a la subhasta. No obstant això, l’administració local va esperar fins a l’endemà, el dijous 20 d’octubre, per oficialitzar l’absència d’interès per si arribava alguna oferta a través de correu.

La nova licitació que engegarà l’Ajuntament serà “molt similar” a l’anterior, igual que el preu de sortida dels dos vehicles –que va ser d’uns 33.000 euros–, segons han assenyalat les mateixes fonts, que han apuntat que cap la possibilitat que en aquesta segona ocasió hi hagi gent interessada en els cotxes tenint en compte les trucades que s’han realitzat al consistori per preguntar per ells i el procés per adquirir-los.

Després de quedar deserta la primera subhasta, el consistori es va plantejar tres escenaris respecte al futur dels dos cotxes oficials que utilitzava Rita Barberá: portar-los a un desballestament per convertir-los en ferralla, iniciar un procés de negociació amb alguna empresa o obrir un nova licitació amb la modificació d’algunes condicions, han detallat les mateixes fonts. La nova subhasta es plantejaria per a finals d’any o principis de 2017.

A inicis del passat mes d’octubre l’equip de govern de l’Ajuntament de València –conformat per Compromís, PSPV i València en Comú– va treure a subhasta els dos cotxes oficials que usava l’exalcaldessa Rita Barberá. Es tracta de dos turismes Audi A8 que va sortir a subhasta per un preu mínim de 32.892 euros els dos, segons la informació publicada llavors en el Butlletí Oficial de la Província (BOP).

La publicació, a través del servei de contractació, complia amb la finalitat de donar a conèixer el procediment obert per a l’alienació per subhasta d’aquests dos vehicles, dividits en dos lots: un primer amb un cotxe Audi A8 amb 63.075 quilòmetres i un segon lot, amb un altre turisme Audi A8 amb 84.026 quilòmetres. El preu de sortida del primer cotxe era de 18.032 euros, mentre que el del segon de 14.860 euros.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.