L’Ajuntament de Vinaròs està recuperant l’operativitat del seu sistema informàtic

atacwebvinaros2015
image-247212
S’espera que en breu es puguen recuperar totes les aplicacions i servidors municipals

L’Ajuntament de Vinaròs està recuperant l’operativitat del seu sistema informàtic després d’un atac cibernètic que, des de divendres passat, afecta als servidors i aplicacions amb les quals treballen tots els departaments municipals. Per aquest motiu, aquest matí no s’han pogut realitzar tràmits en diferents departaments d’atenció al públic. S’espera que al llarg del dia d’avui i demà, tot el sistema quede restablert i puga utilitzar-se, per part dels treballadors municipals, amb total normalitat.

El regidor de Noves Tecnologies, Hugo Romero, explicava que “tots els organismes i administracions estan exposades a aquest tipus d’atacs. Gràcies a la seguretat del sistema i la ràpida reacció dels informàtics, la pèrdua d’informació interna de les diferents àrees municipals serà mínima”.
Previsiblement, s’haurà de realitzar una anàlisi forense informàtic, en el qual figuren tots els danys provocats per l’atac, i que tindrà en compte la Guàrdia Civil, per tal de tramitar la corresponent denúncia davant la Unitat de Delictes Telemàtics i que es realitze la investigació pertinent.Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.