L’Ajuntament dóna suport a la commemoració del Dia Mundial en Record de les Víctimes d’Accidents de Trànsit

Valencia Noticias | Redacción.– L’Ajuntament de València, a través del seu alcalde, Joan Ribó, ha expressat el seu suport als diferents actes i iniciatives promogudes amb motiu de la commemoració, este diumenge, del Dia Mundial en Record de les Víctimes d’Accidents de trànsit, declarat per l’Assemblea General de l’ONU l’any 2005.

Logotipo de la asociación.
image-261546
Es tracta d’una commemoració que té com a objectiu mostrar el respecte i el suport a totes aquelles famílies que han perdut a algun dels seus integrants com a conseqüència d’un accident de circulació. A València està promoguda per l’associació Stop Accidents, la presidenta dels quals i delegada a la Comunitat Valenciana és Ana Novella, que ha convocat un acte a les 12 hores en la Plaça de la Reina.

Per part del govern municipal i del seu alcalde, Joan Ribó, es recorda que les diferents mesures municipals engegades en l’àmbit de la seguretat viària  tenen entre els seus principals objectius evitar que hi haja noves víctimes d’accidents de trànsit en la ciutat de València.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.