L’Ajuntament enceta en Abastos la ronda de reunions a les juntes de districte per a explicar al veïnat qüestions de neteja, parcs i jardins

València Notícies | Redacció.- La Junta Municipal de Districte d’Abastos ha acollit la primera de les set reunions que la regidora delegada de Gestió de Residus Sòlids i Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València, Pilar Soriano, ha programat per explicar al veïnat qüestions relacionades amb la neteja als diversos barris de la ciutat i amb els parcs i jardins.

“Volem que el veïnat tinga un tracte directe amb els seus representants públics, i en temes molt visibles com la neteja dels carrers i els temes relacionats amb els parcs i jardins dels nostres barris vull donar-los en persona totes les explicacions que calguen sobre les programacions i les millores que estem implementant”, ha explicat Soriano.Hay programadas seis reuniones más durante el próximo mes. (Ayuntamiento de Valencia).

En la primera trobada, on també ha estat present la regidora Consol Castillo com a presidenta de la Junta Municipal de Districte d’Abastos, Soriano ha explicat que la zona d’esplai per a gossos que s’ha de construir dins del complex d’Abastos es troba en l’últim tràmit administratiu previ al de Contractació. A més, ha resolt els dubtes i ha respost totes les preguntes sobre neteja que han formulat els veïns i les veïnes d’eixe districte i els ha informat de la inclusió en les auditories municipals periòdiques del volum d’excrements de gossos als carrers i als jardins. També ha explicat la programació de poda i els criteris que se seguixen per prioritzar unes intervencions abans que unes altres, com ara el de la seguretat de la ciutadania.

Soriano ha destacat la retroalimentació directa en este tipus de reunions amb el veïnat i ha avançat que n’hi haurà sis més en les pròximes setmanes: el dia 20,  a Exposició; el 21, al Marítim; el 22, en Trànsits; el 27, a Patraix; el 28, a Russafa, i el 5 de juliol tancarà la ronda en Ciutat Vella.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.