L’Ajuntament executa les obres per ampliar la capacitat del Cementeri del Cabanyal

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament de València ha dut a terme les obres necessàries per ampliar la capacitat del cementeri del Cabanyal, una qüestió d’especial interés pels veïns i veïnes del barri marítim que en múltiples ocasions han advertit de la necessitat de construir nous nínxols perquè les persones que falten puguen ser soterrades a prop dels seus éssers estimats.Cementerio del Cabanyal.

La regidora delegada de Cementeris, Pilar Soriano, ha explicat que el Govern de la Nau respon a eixa reivindicació veïnal amb la construcció d’un bloc de 40 nínxols senzills, que s’han disposat en quatre columnes de cinc altures per cada cara de l’estructura. “Sabem que l’ampliació de la capacitat d’este cementeri de la ciutat és una qüestió que interessa a moltes persones del Marítim i per això hem volgut escometre esta actuació”, ha explicat.

Les obres han tingut un pressupost total de quasi 60.000 euros i han permés realitzar la pavimentació d’un tram al costat del nou bloc de nínxols. D’esta forma es facilita l’accés de familiars i éssers estimats fins la nova estructura. A més, s’ha condicionat amb una canalització que permetrà l’evacuació de l’aigua de pluja.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.