L’Ajuntament habilita la cita prèvia per a tramitar e Bo Or y el Bo amb Tu de l’EMT

València Notícies | Redacció.- Des de hui els ciutadans i les ciutadanes de València que hagen de tramitar el Bo Or i Bo Amb Tu de l’EMT han de sol·licitar cita prèvia en la Junta Municipal a través del telèfon. Tal com ha explicat el delegat de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Jordi Peris, les obres i millores recents en les juntes permeten donar este servici a la ciutadania.La medida acaba con las molestias de las colas y la espera para conseguir el turno. (EMT).

L’horari d’atenció telefònica per a disposar d’este servici és de 8.30 a 14 hores. En la seu de cada junta, el dia de la cita, els usuaris hauran de polsar en el gestor de cues el botó de “cita prèvia bo EMT” que els proporcionarà el tiquet corresponent. Les persones usuàries hauran d’anar amb el seu DNI o NIE. Només se’ls atendrà amb cita prèvia.

Esta mesura vol acabar amb les molèsties que suposaven les cues i les esperes a la porta de les juntes per a agafar el torn d’atenció. “D’esta manera anem avançant a convertir les juntes municipals en espais pròxims a la ciutadania. Busquem millorar el servici per l’alta demanda que té: en 2016 en les set juntes municipals es van expedir 40.273 bons de l’EMT”, ha explicat el regidor Peris.

En el cas de la junta d’Abastos, actualment en obres fins al 31 de gener, els bons es tramitaran en la Junta de Patraix. Peris recorda que “la remodelació de les altres sis juntes municipals que va acabar fa un mes, i en les quals es van invertir prop de 300.000 euros, permet que ara totes disposen dels espais i infraestructures necessàries per a donar servicis com estos i continuar millorant l’atenció a la ciutadania”.

Les cites poden formalitzar-se en els telèfons següents:

962082634

962084291

962085342

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.