BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’Ajuntament habilitarà diumenge en Tarongers 1.100 places alternatives d’aparcament per als assistents als partits de futbol

València Notícies | Redacció.- La Policia Local de València, en col·laboració amb la Universitat de València i la Universitat Politècnica, habilitarà 1.100 places d’aparcament en dos àrees del campus de Tarongers per a facilitar l’accés als partits que enfrontaran al València CF contra l’Atlético de Madrid en el camp del Mestalla, i al Llevant UD amb el Reial Valladolid en el Ciutat de València, ja que el passeig de l’Albereda estarà tallat al trànsit per la celebració de l’activitat festiva del Rècord Guinness de Paelles.

plano-del-dispositivo
image-424285

“Volem que la nostra ciutat estiga viva especialment els caps de setmana i este diumenge coincidix la celebració de partits de futbol a València amb el Rècord Guinness de Paelles en el passeig de l’Albereda. Per això, des de Policia Local hem negociat amb la Universitat de València i la Universitat Politècnica la possibilitat que l’afició del València puga aparcar el diumenge en els pàrquings de Tarongers”, ha indicat la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato.

Des de l’Ajuntament de València s’ha ressaltat que les 400 places de l’aparcament de la UPV i les 700 de l’aparcament de la UV suposen un extra de 300 places més respecte de les que hi ha en l’Albereda.

L’Ajuntament també ha contactat amb la Direcció General de Trànsit perquè indique esta informació en els cartells lluminosos de les autovies i autopistes que arriben a València. D’igual manera, els cartells lluminosos repartits per les grans avingudes de la ciutat també informaran del tall de l’Albereda i de l’habilitament especial d’aparcaments a l’avinguda Tarongers.

D’altre costat, l’Ajuntament s’ha posat en contacte amb les direccions del València CF i de l’Atlético de Madrid perquè informen a tots els seus abonats d’esta circumstància. Així, els dos equips han confirmat al consistori que utilitzaran els seus canals de comunicació (premsa i xarxes socials) per donar als aficionats la informació.

L’Ajuntament mantindrà estes zones com aparcaments dissuasoris tota la jornada per a donar servici també als aficionats del Llevant U.D. Esta mesura és complementària amb el ja habitual dispositiu especial d’aparcament a la ronda nord.

Els agents de Policia Local de València també indicaran als aficionats on trobar estes zones d’estacionament. En total, les negociacions entre la Regidoria de Protecció Ciutadana i les universitats generaran 1.100 places d’aparcament.

“Estem satisfets perquè és la primera vegada que posem solucions per a fer de València una ciutat més amable els dies de futbol després de tants anys d’immobilisme i falta d’iniciativa del PP”, ha precisat Menguzzato.

 L’avinguda de l’Albereda (des del Pont d’Aragó fins al pont del Real) estarà tancada tot el cap de setmana pel que es sol·licita a la ciutadania que use itineraris alternatius. L’accés, no obstant, està garantit per a EMT, taxis, altres servicis públics i per als veïns i veïnes. 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.