L’Ajuntament i la Diputación de Valància reforcen la implicación de la coorporación provincial al projecte de regeneració de LA Marina de València

València Notícies | Redacció.- L’alcalde de València, Joan Ribó, i el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, han ressaltat l’acord per implicar l’organisme provincial en el projecte de regeneració de la Marina de València, que inclou, entre diverses actuacions, un projecte museístic per fer realitat el futur Museu de la Mar. La Diputació abordarà la rehabilitació necessària per a acollir part d’esta infraestructura, a més de contribuir a la promoció turística de la Marina.Imagen de la zona de la Marina.

En acabar la trobada, Ribó ha destacat l’acord entre Ajuntament i Diputació presentat en la recent edició de Fitur, “un acord de col·laboració a nivell turístic per a promocionar la Marina de València” i ha ressaltat que el projecte del Museu de la Mar “està emmarcat en la Dàrsena i en totes les iniciatives que desenvoluparem en la Marina de València”.

“En estos moments -ha dit l’alcalde- s’han plantejat dos actuacions: una, en la Casa dels Bous, que portarà a terme l’Ajuntament, i el que hem proposat és que la Diputació es plantege entre enguany i l’any que ve col·laborar amb el Consorci València 2007 en la rehabilitació de la part del projecte museístic que correspon a la Marina. En principi hi ha acord i treballarem conjuntament per a engegar-ho el més prompte possible”.

Per la seua part, Rodríguez, qui ha estat acompanyat per la vicepresidenta de la Diputació, María Josep Amigó, ha agraït al alcalde de València “que haja vingut a compartir estos projectes amb nosaltres, perquè d’alguna manera estàvem acostumats al fet que València visquera més immersa en la seua realitat i més d’esquena al que són els pobles i també a la Diputació, i per tant és molt evident el canvi d’actitud i la voluntat de treballar conjuntament”.

Rodríguez ha assegurat que “en la mesura en què la Diputació puga estarà en eixe projecte i ajudarà en eixa rehabilitació”. A més, ha destacat que este projecte cultural té un vessant turístic i d’innovació molt important. “La Diputació se sent a gust i amb ganes de col·laborar en este sentit perquè se’n puga beneficiar no solament la ciutat sinó també la resta de pobles de València”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.