L’Ajuntament i la Universitat de València signen un conveni de colaboració en matèria esportiva per a optimizar el recursos d’ambdues entitats

Valéncia Notícies | Redacció.- L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports, ha signat un conveni de col·laboració amb la Universitat de València per a col·laborar en el marc de la recerca, estudi i desenvolupament de les activitats esportives.La colaboración permitirá ajustar la oferta de la FDM a la demanda de la población. (Ayuntamiento de Valencia).

“Es tracta d’optimitzar recursos, d’una banda aquells dels quals disposa l’Ajuntament de València, i que són gestionats per la Fundació Esportiva Municipal, i per un altre, els recursos de la pròpia Universitat, tant en matèria de fons documentals com de recerca”, ha declarat Maite Girau, regidora d’Esports.

La col·laboració entre ambdues institucions s’emmarcarà en el treball de recerca, en l’organització i en cursos de formació, seminaris, congressos i jornades dels diferents àmbits relacionats amb l’educació física i l’esport.

Per a l’Ajuntament significa un pas més en la política de col·laboració entre administracions que, en este cas, facilitarà un millor coneixement dels hàbits esportius dels valencians i valencianes, la qual cosa permetrà ajustar l’oferta a les necessitats demandades per la població.

“La FDM i la Universitat, a través de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, comparteixen interessos quant al foment i desenvolupament de la formació i recerca en l’àmbit de l’esport i l’activitat física”, segons ha explicat la regidora Maite Girau.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.