L’Ajuntament incorporarà Les Sitges de Burjassot a l’oferta de turisme cultural de València

València Noticies | Redacció.- El conjunt monumental de Les Sitges de Burjassot, propietat de l’Ajuntament de València, serà inclòs a curt termini en l’oferta de turisme cultural de la ciutat. El regidor de Turisme, Joan Calabuig, ha destacat l’interès de la corporació de Burjassot i del seu alcalde, Rafael García, per posar en valor un monument “sobre el qual la ciutat de València ha de prendre responsabilitat, en ostentar la propietat d’un element patrimonial tan important”.

El concejal de Turismo, Joan Calabuig, ha destacado su singularidad durante una visita al monumento con el alcalde de Burjassot .
image-406726

El regidor Calabuig ha subratllat que Les Sitges “tenen un valor notable per la seua extraordinària singularitat. Cal recordar que tan sols hi ha un altre monument semblant en tota Europa. És voluntat de l’Ajuntament de València incorporar este patrimoni a l’oferta de turisme cultural que el govern municipal desenvolupa actualment i en la qual Les Sitges seran una fita destacada i un focus d’atracció de turistes interessats en el ric patrimoni històric i cultural de la ciutat”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.