L’Ajuntament informa dels dispositus de trànsit amb motiu dels esdeveniments dels dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig

València Notícies | Redacció.- Els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig tenen lloc a la ciutat diversos esdeveniments i, per este motiu, s’establiran els dispositius de trànsit específics per a garantir la seguretat de vianants i la marxa fluïda del trànsit entorn dels llocs en què tenen lloc els esdeveniments: manifestacions, competició esportiva i conversió en zona de vianants de la plaça de l’Ajuntament.

El dissabte 29 d’abril tenen lloc dos manifestacions per la commemoració del 25 d’abril. La primera d’elles és des de les 11:00 a les 12:30 h aproximadament i el  recorregut és plaça dels Pinazos, Colón, Russafa, Gran Via Germanies i avinguda del Regne de València. En este últim lloc es realitzarà una concentració fins a les 14:00 h.

A la vesprada, la manifestació va des de les 16:00 fins a les 20:00 h. Comença a la plaça de Sant Agustí, seguix per Sant Vicent Màrtir, Periodista Azzati, plaça de l’Ajuntament, carrer de les Barques, Pintor Sorolla, plaça d’Alfons el Magnànim, General Tovar, plaça de Tetuan i pont del Real fins al Pla de la Saïdia. Es tallaran al trànsit els passos inferiors de la marginal dreta de l’antic llit del riu Túria, per la qual cosa es recomana estar atent als avisos del Centre de Gestió de Trànsit.

Cortes 29 de abril.

El mateix dissabte 29 d’abril, de 18:00 a 19:45 h, se celebra un partit de futbol a l’estadi Ciutat de València del Llevant UD. Per este motiu, s’habilita per a l’estacionament de vehicles un carril de la Ronda Nord des de tres hores abans i fins a una hora després del partit. Així mateix, hi ha una zona habilitada per a l’estacionament de persones amb diversitat funcional al nord de l’estadi; és a dir, la que està més prop de l’avinguda dels Germans Machado (Ronda Nord).

Cortes de 1 de mayo.

D’altra banda, s’informa que, en cas que el Llevant UD ascendisca a primera divisió, es preveu que els aficionats ho celebren al voltant de la font de les Quatre Estacions del passeig de l’Albereda/pla del Real. Açò implicarà la concentració d’assistents als voltants i, possiblement, certes restriccions al trànsit organitzades per la Policia Local de València.

DIUMENGE 30 D’ABRIL

Este 30 d’abril, com cada diumenge de final de mes, es tanca la plaça de l’Ajuntament al trànsit rodat de 10:00 a 20:00 h aproximadament. Es recorda que hi ha pas exclusiu per a EMT València, taxi, bus turístic, vehicles d’emergència i residents per les vies habilitades, que poden consultar-se en el mapa adjunt.

DILLUNS 1 DE MAIG

I per al dilluns Primer de Maig es preveuen tres manifestacions que comencen totes a la plaça de Sant Agustí. La primera d’elles és des de les 11:30 fins a les 14:30 h, aproximadament. El seu itinerari partix de l’esmentada plaça de Sant Agustí, després es desenvolupa pel carrer de Sant Vicent Màrtir, Periodista Azzati, plaça de l’Ajuntament, carrer de les Barques, Pintor Sorolla, plaça d’Alfons el Magnànim, Palau de Justícia, Porta de la Mar i avinguda de Navarro Reverter fins a la plaça d’Amèrica.

La següent comença a 12:00 i es preveu la seua durada fins a les 15:30 h. S’inicia també a la plaça de Sant Agustí per a continuar per Sant Vicent Màrtir i el carrer de la Pau fins a la plaça d’Alfons el Magnànim on els manifestants es concentraran.

La tercera de les manifestacions es desenvolupa entre les 12:00 i les 15:00 h. Part, com les anteriors, de la plaça de Sant Agustí per a continuar per Guillem de Castro, Murillo, Quart, Cavallers, plaça de Manises, Serrans, plaza dels Furs, Comte de Trénor, Pintor López i carrer de Boix fins a l’Ermita de Sant Jaume.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.