L’Ajuntament inicia el dilluns les obres de renovació de voreres a San Isidre

Valencia Noticias | Redacción.- El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, i responsable de les obres d’urbanització en la ciutat, ha anunciat que dilluns que ve s’inicien les obres de renovació i ampliació de voreres en el barri de Sant Isidre, amb un cost de 417.328 euros, la qual cosa suposarà una millora important en la mobilitat de les persones i en l’increment de la seguretat.

Iglesia de Sant Isidre.
image-297965

Sarrià ha manifestat que s’actuarà en una desena de carrers, entre ells els de l’Arquitecte Segura de Lago, Mariano de Cavia, doctor Rafael Bartual, José Andreu Alabarta i Campos Crespo. També es construirà un tram de vorera en el carrer de Campos Crespo, al costat de la tanca de les vies del metre, una actuació molt reclamada pels veïns.

Finalment, Sarrià ha recordat que en breu s’iniciaran també les obres per al projecte d’obertura i urbanització provisional del carrer dels Gremis, que permetrà la connexió del barri de Sant Isidre amb Tres Forques i el polígon Vara de Quart.

Massarrojos, pobles del Nord

D’altra banda, Sarrià ha anunciat també que el dilluns s’inicien les obres per a l’ampliació de voreres en el carrer de Senent Ibáñez de Massarrojos. Es tracta d’un carrer molt transitat, pel qual s’accedix al casino, al centre de salut i al col·legi públic José Senent, per la qual cosa es millorarà la mobilitat i seguretat dels veïns d’esta pedania.

Sarrià ha manifestat que estan en marxa projectes de millora i ampliació de voreres amb nou arbrat en nombrosos barris, així com la supressió de barreres arquitectòniques en tota la ciutat, que s’iniciaran al llarg d’este primer trimestre de l’any, amb una inversió de més de 12 milions d’euros.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.