L’Ajuntament inicia els traballs de neteja a les platjes del nord de la ciutat

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament de València ha començat els treballs necessaris per netejar les platges de la ciutat després del temporal de la setmana passada. L’actuació coordinada per la Delegació de Neteja i Residus Sòlids s’ha iniciat a les platges urbanes, les del nord de la ciutat, i si l’estat de la mar ho permet demà dimarts es mamprendran els treballs a les platges del sud.

La regidora delegada de Gestió de Residus Sòlids i Neteja, Pilar Soriano, ha explicat que “les característiques de les platges del nucli urbà de València ens permet avançar els treballs per netejar tota l’acumulació d’aigua i arena que s’havia produït al passeig marítim”. Esta actuació comportarà una despesa extraordinària de vora 10.000 euros i s’estima que pot concloure dijous d’esta mateixa setmana.

Si el estado del mar lo permite mañana se comenzará a trabajar en las playas del sur. Imagen de limepiza de la playa de la Malvarrosa.

D’una altra banda, a les platges del sud “cal que es retire la mar perquè els treballadors i les treballadores puguen començar les tasques de neteja, una circumstància que confiem que es puga donar demà mateix”, ha explicat Soriano, qui ha indicat que esta actuació també comportarà un cost extraordinari per a la Delegació.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.