L’Ajuntament inicia la senyalització d’illes de contenidors de reciclatge per a millorar el seu impacte visual

València Notícies | Redacción.- El barri de Sant Marcel·lí ha sigut el primer on l’Ajuntament de València ha posat en marxa una iniciativa per millorar l’impacte visual de les illes de contenidors de reciclatge. La Regidoria de Gestió de Residus Sòlids ha senyalitzat amb un color cridaner 65 illes del barri perquè comencen a ser percebudes com punts nets de la ciutat.

“Les illes de contenidors de recollida selectiva de residus lluny de ser considerats com punts de brutícia han de ser percebuts com punts verds nets on totes i tots els veïns de la ciutat podem col·laborar per aconseguir una ciutat més sostenible”, ha explicat la regidora de Gestió de Residus Sòlids, Pilar Soriano.

La actuación ya ha comenzado en el barrio de Sant Marcel·lí.

Al barri de Sant Marcel·lí el seguiran a partir de la setmana que ve els barris de Benimaclet i Montolivet, on se senyalitzaran 175 i 85 illes de contenidors de reciclatge, respectivament.

Esta mesura incidix en la decisió del Govern de la Nau de millorar l’impacte visual d’estes agrupacions de contenidors a la nostra ciutat. Al mes de desembre ja es van col·locar tanques, amb les imatges de la campanya de conscienciació ciutadana dissenyada per la Regidoria, per envoltar algunes illes de contenidors de Ciutat Vella i als autocompactadors del passeig de Neptú i dels mercats del Cabanyal i Castilla.

“Continuem dignificant espais de la nostra ciutat perquè volem millorar la vida als barris i amb actuacions com estes també aconseguim que els veïns i les veïnes es troben més a gust als carrers i les places de la nostra ciutat”, ha afegit per finalitzar Soriano.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.