BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’Ajuntament inicia l’eliminació de pintades en cinc ponts històrics sobre el jardí del Túria

València Notícies | Redacción.- La regidora delegada de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València, Glòria Tello, ha anunciat l’inici de les actuacions de neteja en cinc ponts històrics sobre el jardí del Túria per eliminar diverses pintades. En concret, estan netejant-se les pintades i els grafitis dels ampits, tallamars i pilars dels ponts de Sant Josep, de la Trinitat, del Mar, de Serrans i del Real.Limpieza de puntos históricos.

“Iniciem una nova intervenció des del govern de Joan Ribó per recuperar en un estat òptim el patrimoni de la nostra ciutat”, ha afirmat Tello, qui ha insistit en la necessitat de conscienciar la ciutadania perquè “la col·laboració de totes i tots és fonamental per evitar el vandalisme i fomentar el respecte cap al patrimoni en comú de totes les valencianes i els valencians”.

Tello ha enumerat totes les intervencions previstes enguany pel que fa a la neteja de pintades i grafitis: les parets de la Plaça de l’Almoina, la paret del refugi de Serrans, el pedestal de l’escultura a l’arquebisbe Marcelino, el tòtem de la Plaça de l’Arquebisbe, els monuments a José Julián Martí, Damián Forment i als xiquets de Sant Vicent Ferrer, la placa a Félix Robillard, el monument a Blasco Ibáñez, el templet de Música en l’Albereda i l’escultura al pont de la Gran Via del Marqués del Túria.


A més, ha explicat que també hi ha la previsió de poder realitzar una neteja de les pintades que hi ha als murs del jardí del Túria.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.