L’Ajuntament inicia les obres de reforma del parc infantil del Perellonet

0922 Jardí Perellonet (1)L’Ajuntament ha iniciat la reforma del parc infantil Grup Marqués de Valterna del Perellonet. En esta intervenció es repararan els jocs infantils perquè complisquen les condicions d’accessibilitat.

 A més, esta actuació complementa la realitzada fa uns mesos amb la modificació del mur existent en la parcel·la municipal situada entre l’avinguda de les Gavines i el carrer de l’Amura, en què es van ampliar els accessos i es van instal·lar rampes per a persones amb mobilitat reduïda, amb l’objectiu de convertir l’espai en un parc més visible, segur, net i útil per al veïnat del poble.

 Esta actuació, un projecte elaborat des de la Regidoria de Govern Interior, s’emmarca en el Pla Provincial d’Obres i Servicis per a municipis de més de 50.000 habitants (SOM +) de la Diputació de València. El termini d’execució és de 3 mesos i el pressupost ascendix a 24.273,94 euros.

 «Per a l’Ajuntament és molt important poder arribar als pobles de la ciutat, també en matèria de dependències municipals. Esta intervenció millorarà i dignificarà un espai central del Perellonet», ha indicat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

Així mateix, Campillo ha dit que «estan millorant-se infraestructures que estaven molt deteriorades i estem implementant altres dotacions. Encara ens queda molta feina a fer en alguns pobles, però estem en vies de millora a totes les poblacions».

Cal dir que la part del Pla Som+ que es duu a terme per part de la regidoria de Govern Interior actuarà en els pobles de València de Borbotó, el Palmar, el Perellonet, Benifaraig i Poble Nou i té un cost zero per a l’Ajuntament, ja que està íntegrament finançat per la Diputació per un import total de 93.563,27 euros.

Es tracta d’una part del programa SOM+, que en la seua totalitat ha concedit a l’Ajuntament de València una subvenció de mig milió d’euros en diferents obres per als pobles de la ciutat.

 

 

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.