L’Ajuntament inicia obres d’infraestructures per a millorar les pedanies del Saler i Pinedo

Valencia Noticias | Redacción.- El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge i responsable dels projectes urbans a la ciutat, Vicent Sarrià, ha anunciat que demà comencen les obres d’urbanització per a la millora de les pedanies del Saler i Pinedo.

Habrá ampliación de aceras en El Saler.
image-303989

A Pinedo s’intervindrà en l’ampliació de voreres i la renovació de calçada al camí de Canal entre el carrer de Conca i la travessia de Pinedo al Mar, i a la carrera del Riu, a l’entorn de la zona de Tres Camins. Tenen un cost de 487.305 euros, i el termini d’execució és de 4 mesos.

Quant a les obres al Saler, s’intervé en l’ampliació de voreres i la renovació de calçada a l’avinguda del Saler, la carretera del Saler-Pinedo i al port de l’Albufera en l’entorn de l’embarcador. El cost és de 251.075 euros i el termini d’execució és de tres mesos.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.