L’Ajuntament iniciarà les obres d’urbanització del carrer d’Alcalá de Xivert al Camí Real

Valencia Noticias | Redacción.- El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, ha visitat avui el barri de Camí Real al costat de tècnics municipals i representants de les Associacions de Veïns de Camí Real i Sant Marcel·lí per a explicar el projecte d’urbanització del carrer d’Alcalá de Xivert fins al centre escolar Joanot Martorell, i avançar altres projectes de millora en voreres i calçades que han plantejat els veïns.

El regidor s’ha compromès amb els veïns a iniciar estes obres que tenen un pressupost de 300.000 euros, abans de tres mesos, ja que està concloent la fase d’adjudicació per a la selecció del contractista.

El concejal de Desarrollo Urbano y Vivienda, Vicent Sarriá.
image-321841

D’altra banda, es van a programar diverses actuacions de renovació de voreres en el carrer de José Soto Mico i en la rotonda d’accés al Camí Real, així com la urbanització perimetral de tota el centre escolar Joanot Martorell.

En la reunió s’ha tractat la situació del Programa d’Actuació Integrada del Pla de Reforma Interior Camí Real que afecta un ampli solar situat davant dels habitatges del carrer d’Alcalá de Xivert, i que apesar d’haver-se adjudicat, l’agent urbanitzador està demorant les gestions perquè es puguen urbanitzar els terrenys, per la situació de crisi econòmica.

La situació d’este solar per urbanitzar provoca problemes d’evacuació d’aigües pluvials els dies de fortes pluges, de manera que arrosseguen el fang al carrer de José Soto Micó i dificulte la mobilitat de les persones, per la qual cosa els tècnics del Cicle Integral de l’Aigua, presents en al reunió, adoptaran un conjunt de mesures provisionals per a minimitzar este impacte negatiu, fins que s’urbanitzen els terrenys previstos en este Pla de Reforma Interior i se solucione definitivament el problema d’accessos.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.