L’Ajuntament insta a la Delegació de Govern a reforçar la seguretat en La Punta i la Font d’en Corts

València Noticies | Redacció.- La regidora d’Agricultura i Horta, Consol Castillo, ha fet seues les reclamacions veïnals per a reforçar la seguretat a la Punta i la Font d’en Corts arran de la successió de robatoris en alqueries de cultius i ha instat la Delegació del Govern a reforçar la presència en el poble d’agents de la Policia Nacional.

Consol Castillo.
image-416166

“El veïnat i els agricultors i les agricultores dels nostres pobles no han de continuar pagant per les retallades del Partit Popular en el passat. En l’Ajuntament de València ja s’ha començat a revertir la reducció progressiva d’agents locals i confiem que un reforç per part de la Subdelegació del Govern a València facilite la coordinació amb la Policia Local i optimitze la vigilància a la Punta i a la Font d’en Corts”, ha explicat Castillo.

Esta petició arriba poc més d’un mes després que Castillo, des del Consell Agrari Valencià, enviara una carta al subdelegat del Govern per a sol·licitar la iniciació d’una campanya de vigilància intensiva en la zona d’horta del terme municipal de València per a la prevenció dels furts de productes agraris de temporada ocorreguts en les darreres setmanes durant la temporada alta de recol·lecció de melons d’alger.

“El reforçament policial és necessari atesa la successió de robatoris, i ho és especialment en un poble com la Punta, on cada vegada hi ha menys població i esta és més major, cosa que comporta que, en molts casos, canvien de residència i deixen les seues propietats per por. No és esta la realitat que mereixem ni en la Punta ni en la ciutat de València”, ha afegit Castillo, qui ha destacat que “el reforçament policial és vital per a la gent que de forma heroica continua treballant l’horta”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.