L’Ajuntament instal.la dos airejadors de gran potència per a oxigenar l’aigua del Parc de Capçelera

Valencia Noticies | Redacció.- La regidoria de Parcs i Jardins, a través de l’Organisme Autònom de Parcs i Jardins, ha instal·lat dos airejadors de gran potència d’aireig per a millorar la qualitat de l’aigua del Parc de Capçalera. Els airejadors, generen un moviment que manté i controla la qualitat de les aigues. A més, eviten i prevenen el creixement d’algues, llots i males olors.

Parque de Cabecera.
image-412751

La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha assenyalat que amb esta adquisició “la qualitat de l’aigua millorarà molt i ajudarà a que estiga neta i ben mantinguda”. A més, ha posat en valor “la tasca de manteniment i de gestió diària que duem a terme del Parc de Capçalera i de tot el Jardí del Túria perquè estiga en les millors condicions per al gaudi de tota la ciutadania”.

L’airejador és ideal per a gestionar entorns aquàtics difícils amb alt grau de nutrients. Proporciona 1,5 kg d’Oxigen per cavall de potència, i a més 198 metres cúbics per hora. Concretament s’han adquirit i instal·lat dos màquines model HIGH VOLUME HV500 de 5 HP de potència que poden moure gran quantitat de volum d’aigua sense interferir en l’estètica visual pel patró d’eixida. La seua capacitat d’impulsió és de 647,2 m3/h. i 6.473 m3/h, de cabal induït.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.