L’Ajuntament instal.la la passarel.la de fusta que havien reclamat els veïns y les veïnes de la Devesa

Valencia Noticias | Redacción.- El regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha explicat que l’Associació de Veïns de la Devesa del Saler li va traslladar la petició en la reunió que van mantindre el 6 de novembre passat. “Este equip de govern escolta les necessitats de la ciutadania i actua en conseqüència”, ha destacat.

image-283179

La plataforma unix la parada d’autobús de la línia 25 de l’EMT València a la Gola del Pujol amb l’edifici Sea House (Gola del Pujol, 6). El tram que cobrix havia estat assenyalat pels veïns i les veïnes de la zona com un punt difícilment transitable, sobretot per persones amb mobilitat reduïda, pels clots que hi havia al terreny en la mateixa zona de la parada de l’autobús. Amb esta intervenció se salven els obstacles físics i es facilita la mobilitat segura per a les persones.

La passarel·la fa 43 metres de llargària i 1,2 metres d’amplària. Està integrada en l’entorn, ja que s’ha construït amb 473 peces de fusta de pi roig de Suècia amb el cantell rom, pintades a dos cares de color roure i tractades amb fungicida i insecticida perquè resistisca el major temps possible les condicions d’un lloc com el bosc de la Devesa.

 “Com en cada actuació que plantegem i executem a la Devesa, el govern municipal es preocupa tant pel benestar dels veïns i veïnes de la zona com per la protecció de l’entorn. Per a nosaltres és fonamental la protecció del nostre patrimoni mediambiental, i el bosc de la Devesa, per la seua gran biodiversitat, n’és una part essencial”, ha destacat Campillo, que hi ha afegit, per acabar, que “amb l’esforç de l’equip de govern i la col·laboració de les veïnes i els veïns de la Devesa aconseguirem conjugar la millora de les condicions de vida per a la gent i el respecte mediambiental per un dels ecosistemes més importants de què disposem i que tenim l’obligació de conservar”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.