L’Ajuntament instal.larà una rampa en la Porta dels Apòstols de la Catedral

València Noticies | Redacció.– El regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible i Cicle Integral de l’Aigua ha informat este matí els síndics del Tribunal de les Aigües que l’Ajuntament instal·larà una rampa en la porta dels Apòstols de la catedral metropolitana, a fi de facilitar el desenvolupament de les sessions d’esta mil·lenària institució del dret consuetudinari.

Vicent Sarrià ha assistit hui a la sessió pública del Tribunal de les Aigües i, posteriorment, ha mantingut una reunió amb els síndics de la institució, que ha tingut lloc a la Casa Vestuari. Com és conegut, el Tribunal de les Aigües és una entitat declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO des de 2009.

El concejal de Desarrollo Urbano, Vicent Sarrià, lo ha anunciado hoy al Tribunal de las Aguas.
image-381907

El regidor ha qualificat d’“honor” haver pogut participar en la sessió del Tribunal de les Aigües, “una institució històrica i mil·lenària de la ciutat vinculada a l’horta de València, que és uns dels nostres senyals d’identitat més importants”, ha manifestat.

En la reunió posterior a la sessió amb els vocals de l’entitat, el regidor ha abordat algunes de les qüestions de gestió que competixen a la delegació municipal del Cicle Integral de l’Aigua, i que afecten també les àrees de competència del Tribunal, com les matèries de neteja i manteniment de franges i marjals, o la delimitació dels usos i regs.

Així mateix, els participants en la trobada han plantejat el subministrament d’aigua des de la depuradora de Pinedo, així com el finançament per part de l’Ajuntament, que enguany se situa en els 650.000 euros.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.