L’Ajuntament llança el IV Concurs de Creativitat sobre el Bon Ús de Les Xarxes Socials

Valencia Noticias | Redacción.- La regidora de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, ha anunciat que la seua delegació ha posat en marxa el IV Concurs de Creativitat sobre el Bon Ús de les Noves Tecnologies ‘K em contes…’, dirigit a “conéixer les opinions dels jóvens sobre la prevenció de l’abús de l’ús de les tecnologies i xarxes socials”.

Davant de l’increment de l’ús de les xarxes socials, ha assenyalat que els jóvens “han d’aprendre a fer un ús adequat de les múltiples possibilitats que els reporta en les seues tasques d’oci, educatives i de relació social”. Per això, ha explicat que l’Ajuntament llança l’IV Concurs ‘K em contes…’, amb l’objectiu de “potenciar els canals de comunicació positius que ens oferixen les xarxes socials”.

Los premios consisten en vales para la compra de material deportivo. (Foto-Valencia Noticias).
image-300814

Ha recordat que el Pla Municipal de Drogodependències (PMD/UPCCA València) té obert des de fa uns anys un perfil preventiu en les xarxes socials Twitter, Facebook i YouTube denominat ‘K em contes…’ amb la finalitat de mantindre un canal de comunicació obert amb l’alumnat de València. L’edil ha assenyalat que, davant del bon acolliment d’esta iniciativa, s’ha obert esta quarta edició amb la mateixa temàtica i ha convidat tot l’alumnat dels centres educatius del municipi de València a participar en el concurs.

Així, ha informat que tots els alumnes i alumnes que vulguen concursar hauran de lliurar treballs que plasmen idees sobre l’ús responsable de les tecnologies quan s’utilitzen dispositius electrònics (PC, portàtils, smartphones, tauletes, etc.), sobre el bon ús d’internet, les xarxes socials (Facebook, Twitter, YouTube…), videojocs…

Girau, que ha agraït la col·laboració del “professorat que anima i fomenta en el seu alumnat la participació en esta activitat”, ha explicat que hi ha dos categories de participació per edats. Els menors entre els 11 i els 14 anys poden participar en la modalitat de cartell, mentre que entre els 15 i els 18 anys, en cartell o vídeo. Els treballs es presentaran únicament en format electrònic (en línia) i s’enviaran a l’adreça electrònica <kmecuentas@valencia.es>. El termini d’enviament i presentació serà fins a les 12 h del pròxim divendres, 15 d’abril.

Els premis consistixen en vals per a la compra de material esportiu de 150 euros per al primer classificat, 100 euros per al segon i un possible accèssit de 100 euros més. També es lliuraran materials informatius, formatius i didàctics del PMD/UPCCA-València. Per a més informació i consulta de les bases, poden dirigir-se a <www.valencia.es/kmecuentas>, apartat ‘Concurs’.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.