L’Ajuntament millora la xarxa d’aparcabicis de la ciutat

200 noves places a les platges del nord i al barri del Cabanyal

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Mobilitat Sostenible i en coordinació amb l’Agència Municipal de la Bicicleta, ha ampliat la xarxa d’aparcabicis a les platges del nord de la ciutat i al barri del Cabanyal amb la instal·lació de 200 noves places.

0808 Aparcabicis 2Mobilitat Sostenible ha instal·lat al voltant de 200 noves places d’aparcament per a bicicletes al litoral nord de la ciutat i el seu entorn. Abans de la instal·lació, el personal tècnic de l’Agència Municipal de la Bicicleta va realitzar els estudis previs per analitzar la zona i detectar les necessitats específiques en cada cas concret, amb l’objectiu de millorar l’oferta d’aparcabicis en aquelles zones on la demanda superava les places d’aparcament disponibles.

 

Al passeig Marítim s’han instal·lat 80 noves places d’aparcament per a bicis, repartides en set ubicacions diferents. Concretament, s’han establert noves forquetes d’aparcament al passeig de Neptú, enfront de l’hospital la Malva-rosa, al carrer de l’Historiador Coloma i al carrer de les Columbretes.

 

Al barri del Cabanyal s’ha donat cobertura a les zones on s’han realitzat les obres d’urbanització i encara no s’havien instal·lat els estacionaments de bicicletes. En este cas, la dotació ha sigut de 110 noves places d’aparcament distruibuïdes en 28 punts diferents situats majoritàriament als carrer de la Mediterrània, la Barraca, la Reina, del Doctor Lluch, Josep Benlliure i les Columbretes. A més, a petició de la Policia Local i els servicis socials, s’han instal·lat 12 places d’aparcament prop de les dependències de la policia municipal al carrer Josep Benlliure.

 

El servici de Mobilitat Sostenible té prevista la instal·lació de noves dotacions d’aparcabicis a mesura que s’executen noves fases d’urbanització al barri del Cabanyal per tal que el veïnat no tinga dificultat per estacionar les bicicletes sense haver de recórrer al mobiliari urbà.

 

 

 

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.