L’Ajuntament obri al trànsit el carril bici de la plaça de Manuel Sanchis Guarner

València Notícies | Redacció.- El carril bici que voreja tota la plaça de Manuel Sanchis Guarner ja està plenament operatiu, una vegada s’ha arribat a la recta final de les obres que formen part del projecte del Parc Central en la rotonda partida que hi ha enmig de la plaça. Es tracta d’un carril bici sobre calçada i bidireccional en tot el perímetre d’eixa rotonda.Carril bici Plaza Sanchis Guarner.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha destacat el servici que dóna esta nova infraestructura, que permet seguir millorant les connexions dels barris del sud de València amb el centre de la ciutat, i ha posat en valor l’aposta per la seguretat de les persones usuàries en haver pintat de roig les interseccions d’eixida de vehicles cap al carrer de Filipines, el pas elevat de Giorgeta i les avingudes d’Ausiàs March i Peris i Valero. Esta mesura de seguretat i protecció ja es va posar en marxa a l’Anell Ciclista de la Ronda Interior.

D’una altra banda s’ha obert un nou pas de vianants en l’accés des de la plaça de Manuel Sanchis Guarner al carrer de Filipines, de la mateixa manera que es va fer en la intersecció amb el pas elevat de Giorgeta. Es tracta d’un pas paral·lel al carril bici que evita que les persones transeünts hagen de desviar-se de la seua ruta, com feien abans en haver de caminar quasi fins al carrer de Centelles per a creuar el tram de calçada.

El pas de vianants compta amb un programa semafòric de protecció mixta per a major seguretat. És a dir, quan es posa en verd per a vianants l’òptica per als vehicles passa a roig per uns segons i, seguidament, adopta l’ambre intermitent.

“Amb esta intervenció de la Regidoria de Mobilitat Sostenible en esta fase de les obres, millorem i racionalitzem la mobilitat per a vianants i ciclistes en esta rotonda”, ha afegit Grezzi.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.