L’Ajuntament organitza un dispisitiu de trànsit amb motiu de la manifestació festiva de l’Orgull LGTBI

València Notícies | Redacció.- Este dissabte 24 de juny se celebra la manifestació festiva de l’Orgull LGTBI a partir de les 19:30 h, que arrancarà a la Porta de la Mar per a finalitzar a la plaça de l’Ajuntament, per la qual cosa s’ha organitzat un dispositiu de trànsit per al desenvolupament adequat de la circulació i dels vianants.

 Si bé la manifestació arranca de la Porta de la Mar, els assistents començaran a concentrar-se al carrer de Navarro Reverter, que es mantindrà tancat al trànsit a partir de les 18:30 h. Es mantindrà oberta la circulació per la plaça de Tetuan cap al carrer de la Pau o per General Palanca cap al carrer del Justícia.

Sábado 24 a partir de las 19.30 horas.

Així doncs, l’itinerari de la manifestació serà el següent: Porta de la Mar, Colón, Xàtiva, avinguda del Marqués de Sotelo i plaça de l’Ajuntament.

D’altra banda, des de les 22:00 fins a les 03:00 h de la matinada, prosseguirà la festa a la plaça de l’Ajuntament, la qual cosa implicarà el desviament del trànsit des de Sant Vicent cap als carrers de les Barques o de la Sang, així com per Periodista Azzati en sentit Marqués de Sotelo i Xàtiva.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.