L’ajuntament porta a les platges de la localitat la campanya de dinamització #Castellóh!

totem playa gurugú (3)
image-409998
S’han col·locat sis nous tòtems que arrepleguen tota la programació d’activitats d’oci que se celebren durant l’estiu

L’Ajuntament de Castelló ha organitzat per a aquest estiu una nova acció de promoció de la campanya de dinamització comercial, gastronòmica i cultural #Castellóh!, que sorgeix de fusionar el nom de la ciutat amb l’exclamació oh!.

En aquesta ocasió, s’han instal·lat quatre tòtems, de dos metres d’alt per tres d’ample, en les platges del Pinar, Serradal i Gurugú, a més de dos suports en el passeig Buenavista del Grau i en la plaça Na Violant. Les intervencions urbanes estan decorades amb motius mariners i en les mateixes es pot veure en grans lletres el lema de la campanya i un resum de la programació municipal d’oci que han organitzat les diferents regidories per als mesos de juliol, agost i setembre.

La regidora de Turisme, Patricia Puerta, ha destacat la importància d’aquesta actuació, ja que dóna visibilitat a la completa programació cultural i d’oci que ha preparat Ajuntament de Castelló enguany, “s’ha duplicat l’oferta d’activitats organitzades dins de la programació estival en les platges del Pinar Gurugú i Serradal així com altres punts del litoral com el Planetari o el Moll de Costa. Turistes i veïns poden gaudir de 80 activitats diferents que inclouen novetats com un cicle de concerts en el nou escenari de la platja del Gurugú, la Escola d’Estiu al Planetari o activitats ambientals en el Serradal”.

Per la seua banda, l’alcaldessa, Amparo Marco, ha apuntat que aquesta gran varietat d’activitats culturals, esportives i d’animació infantil contribueix a “dinamitzar el litoral i al fet que els veïns i veïnes gaudisquen encara més de les platges”. Marco ha recordat que, aquest tipus d’accions, s’emmarquen en el compromís del Govern Local de “treballar per a desenvolupar i explotar la nostra capacitat turística, la gran assignatura pendent de Castelló. Necessitem establir el nostre propi model de destinació turística posant en valor les nostres platges, els nostres recursos naturals, la nostra gastronomia i la nostra activitat cultural, esportiva i d’oci”.

Cal recordar que aquesta campanya de dinamització es va llançar per primera vegada el passat mes de maig i va tenir molt bon acolliment entre la ciutadania per la seua creativitat i originalitat.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.