L’Ajuntament promociona a Fitur el turisme “sostenible i genuí” de la ciutat de València

València Notícies | Redacció.- L’estand de València de la Fira Internacional del Turisme, FITUR, ha sigut hui l’escenari d’una jornada de treball en la qual s’ha promocionat la ciutat “com una destinació turística sostenible i genuïna”. Així ho ha manifestat hui la regidora de Desenvolupament Econòmic i presidenta de Turisme València, Sandra Gómez, qui continua a IFEMA amb trobades amb professionals, associacions i responsables del sector turístic de diferents ciutats com ara Barcelona o Madrid.

 “Tenim més de 30 reunions programades”, ha explicat la regidora en acabar una trobada que ha mantingut amb l’associació hispano-japonesa de turisme. Esta reunió s’ha celebrat en el marc de treball encetat, aprofitant la capitalitat de València dins de la Ruta de la Seda, per a atraure els turistes que arriben del Japó, Corea, la Xina, i dins de l’estratègia de buscar el visitant que més gasta en la ciutat.

Ximo Puig, Sandra Gómez y Colomer.

Sandra Gómez ha recordat que esta estratègia de buscar els nínxols de mercat més rendibles “és un dels objectius de la política municipal de turisme, que vol fugir de les massificacions perquè amb estes es perd la genuïnitat de la destinació”. “Amb esta intenció, a FITUR, fem contactes i també tanquem acords, com el que signàrem ahir amb l’ajuntament de Sevilla per a col·laborar en la promoció de les dos ciutats i posar en valor les connexions existents”.

Un acord que, segons ha anunciat, també es planteja amb altres ciutats que són les principals destinacions turístiques de l’estat com ara Barcelona, Madrid i Màlaga. “Volem sumar esforços, afegir sinèrgies”, tal com ja he parlat hui amb responsables turístics de Barcelona i ho faré, també hui, amb el director general de turisme de Madrid”.

 Turisme València continuarà a FITUR fins al pròxim dia 22, per a promocionar la cultura, gastronomia i patrimoni de la ciutat “i defendre un turisme sostenible amb el que els ciutadans i ciutadanes es troben còmodes i siguen bons amfitrions”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.