L’Ajuntament proposa dos concursos d’idees per a rehabilitar part del Cementeri General

Valencia Noticies | Redacció.- Dos concursos d’idees seran la base de la rehabilitació que prepara l’Ajuntament de València per al Cementeri General de la ciutat. La regidora delegada de Cementeris, Pilar Soriano, ha explicat que els projectes que es presenten permetran optimitzar els recursos  que es destinaran a esta actuació, amb el que, segons ha afirmat, “millorarem i dignificarem unes instal·lacions que són patrimoni de la ciutat mitjançant la participació de persones i col·lectius externs”.

Se pretende mejorar la estética y el paisaje de las secciones en general.
image-359821

Els dos concursos d’idees tenen un pressupost de 12.100 euros, IVA inclòs, cadascú d’ells. Un farà referència als projectes de restauració del pati de columnes de la secció tercera esquerra i de les dependències annexes a la façana principal, on està la sala multiusos; el segon concurs de projectes serà el que se centre en les actuacions en la secció setena dreta i al cementeri civil (secció quarta esquerra).

Les bases seran publicades al Perfil del contractant de la pàgina web de l’Ajuntament de València. Tan prompte com es publiquen al Butlletí Oficial de la Província, les persones aspirants tindran 20 dies naturals per a presentar els seus projectes. En ells s’haurà de pressupostar en un import total de 110.000 euros, IVA inclòs, la contractació de les obres, que es licitaran en una segona fase en un concurs obert.

Los dos concursos de ideas tienen un presupuesto de 12.100 euros, IVA incluido, cada uno de ellos.
image-359822

“La Delegació de Cementeris procura la dignificació de tots els espais destinats a la visita i el record de les persones difuntes. Per això, l’actuació en la zona de fosses del cementeri del Cabanyal i també, per eixe mateix motiu, la creació d’un segon depòsit de cendres funeràries al Cementeri General”, ha recordat Soriano, qui ha destacat que algunes de les zones que seran rehabilitades a partir del concurs d’idees van ser creades en 1807, pel que compten amb més de dos segles i necessiten esta intervenció municipal.

Amb els concursos de projectes es pretén millorar l’estètica i el paisatge de les seccions en general i posar en valor les fosses comunes existents amb criteris de sostenibilitat i baix manteniment. Podran participar en ells totes i tots els professionals de l’arquitectura de forma individual, associats en UTE o formant equips multidisciplinaris.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.