L’Ajuntament proposa la creació d’un comitè per a potenciar el turisme de creuers a València

València Noticies | Redacció.- Millorar la posició de València com a escala atractiva per al turisme de creuers i transformar la ciutat en un port d’embarcament de creuristes són alguns dels objectius que ha plantejat el regidor de Turisme, Joan Calabuig, en la reunió del grup de treball de creuers, en la qual ha participat el president de l’Autoritat Portuària de València, Aurelio Martínez.

El comité incluiría a la Autoridad Portuaria, las administraciones y los empresarios.
image-406449

El regidor Calabuig ha agraït a l’Autoritat Portuària de València el seu “clar compromís i esforç per a desenvolupar un producte turístic de la importància dels creuers”. Calabuig ha materialitzat eixe agraïment proposant que el Port de València encapçale un comité en el qual participaria l’Ajuntament, la Diputació provincial, la Cambra de Comerç i les organitzacions empresarials i que serviria “per a prendre decisions concretes sobre el futur del turisme de creuers en la ciutat”.

Així mateix, Joan Calabuig ha manifestat que el govern municipal assumeix que haurà de fer un esforç major per a aconseguir que els turistes troben atractiva la seua escala a València: “resulta essencial que quan arriba a la ciutat per a unes hores de visita, el viatger trobe un entorn el més atractiu possible quant a estètica, connectivitat, seguretat, etc… Estem totalment compromesos amb el desenvolupament i consolidació del turisme de creuers i recolzarem el treball conjunt de totes les institucions sobre este tema. El nostre objectiu és millorar la posició de València en el sector, augmentar el nombre de viatgers i també que la ciutat es convertisca en port d’embarcament de creuers”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.