L’Ajuntament proposa que es cobrisquen alguns trams del canal Xúquer-Túria per a garantir la qualitat de l’aigua

València Noticies | Redacció.- El regidor de Cicle Integral d’Aigua, Vicent Sarrià, ha explicat hui que l’Ajuntament ha demanat a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) que estudie la possibilitat de cobrir alguns trams del canal Xúquer-Túria per a garantir la qualitat de l’aigua que abastix l’àrea metropolitana de València.

Sarrià ha realitzat estes manifestacions després de recórrer el canal, des de l’eixida del túnel de Tous fins a la planta potabilitzadora del Realó, a Picassent, juntament amb membres de la Junta Directiva de la Comunitat General d’Usuaris del Canal Xúquer-Túria.

Canal Xúquer-Túria.
image-360639

El regidor ha destacat que esta infraestructura “no sols rega al voltant de 25.000 hectàrees de cultiu, sinó que abastix d’aigua tota l’àrea metropolitana de València i el Camp de Morvedre, amb una població d’1,6 milions d’habitants”.

A més, Sarrià ha definit el canal com a “fonamental per a la prestació del servici”, per la qual cosa ha assegurat que des de l’Ajuntament de València s’està valorant, juntament amb la CHX, procedir a cobrir alguns dels trams a fi de garantir la qualitat del subministrament.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.