L’Ajuntament publica l’anuari estadístic de la ciutat de valència amb les dades més significatives de l’any 2015

Se trata de un documento de trabajo que concreta el origen y el destino del dinero que gestiona el Ayuntamiento en representación de la ciudadanía.
image-295295
L’Oficina Municipal d’Estadística ha penjat ja en la seua pàgina web (www.valencia.es/estadistica) l’Anuari Estadístic de la Ciutat de València 2015, que inclou dades relatives a l’any recentment conclòs en aspectes com ara demografia, trànsit i transports, edificis i habitatges, salut pública, activitat econòmica, treball, consum i preus, educació, consultes electorals, recursos municipals, medi ambient, cultura, esports, justícia i benestar i participació.

Estes dades estadístiques inclouen taules comparatives i percentatges distribuïts per juntes municipals, districtes i barri per barri, i més informació d’interés.

Per als qui desitgen accedir directament al PDF amb estes dades poden fer-ho en:

 

http://www.valencia.es/ayuntamiento/anuario.nsf/

A més, en el Gabinet de Comunicació disposem de CD amb l’edició digital per als mitjans que ho desitgen.

L’Anuari Estadístic de la Ciutat de València és una publicació estadística de caràcter general que recull una amplia informació temàtica amb l’objectiu d’oferir un panorama quantitatiu global de la ciutat i dels fenòmens socials i urbans que s’hi desenvolupen. Esta publicació s’edita ininterrompudament des de 1985.

Es pot accedir a l’anuari en la pàgina web de l’Oficina Municipal d’Estadística (www.valencia.es/estadistica)
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.