L’Ajuntament regula la circulació, els llocs de venda i les revetles de les festes falleres

Valencia Noticias | Redacción.- L’alcalde de València, Joan Ribó, ha publicat el Ban Municipal que estableix les restriccions de la circulació que es duran a terme a la ciutat de València amb motiu de les Falles. En el mateix text, que refon diferents disposicions de resolucions anteriors, també es regulen les obres en la via pública, els llocs de venda de diversa índole, els espectacles pirotècnics, les revetles i altres activitats pròpies de les festes falleres.

El Bando concluye con los apartados referidos a las sanciones por incumplimiento de las reglas establecidas.
image-323788
Concretament, este ban prohibeix la circulació a l’interior del perímetre delimitat per la via marginal dreta del llit del riu Túria, des del pont de les Glòries Valencianes fins a la plaça d’Amèrica i les Grans Vies, des del dia 15 de març fins a les 4.00 del dia 20. Així mateix, estableix la prohibició del trànsit rodat per la plaça de l’Ajuntament a partir del 1 de març, des d’una hora i mitja abans del començament dels actes festius, especialment les tradicionals mascletaes de les 14:00 hores.

També arreplega el ban altres aspectes, com els aparcaments en les diferents zones de la ciutat, el pas i estacionament de camions per les vies públiques, la presència d’autobusos turístics, i el pas de comitives i desfilades festives. Finalment, el text municipal assenyala les normes a aplicar a l’hora de disparar focs artificials, com mascletaes i castells, la instal·lació de llocs de venda de masses fregides i de revetles, l’obertura de rases, o la protecció de jardins i arbrat.

El ban conclou amb els apartats referits a les sancions per incompliment de les regles establides, així com amb l’expressió de les normes complementàries que poden aplicar les Delegacions de Seguretat Ciutadana i Movilitat Sostenible.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.