L’Ajuntament renova l’enllumenat dels carrers de Conca y Fontanars

València Notícies | Redacció.- La Regidoria de Govern Interior ha dut a terme la reposició de 301 il·luminaries al barri de Patraix per tal de millorar l’eficiència energètica i augmentar l’estalvi econòmic. Esta renovació, amb il·luminaries de tecnologia LED càlid de 3.000ºK, s’ha realitzat concretament als carrers de Conca i Fontanars dels Alforins i suposarà un estalvi energètic anual de 197.870,78 kWh i un estalvi econòmic de 22.961,73 €Iluminación calles Fontanars y Conca.

 Amb una inversió de 100.000 euros, es canvia un enllumenat que es va renovar per última vegada en 2010 i que es podrà amortitzar en poc més quatre anys. Al carrer de Fontanars s’han renovat un total de 113 il·luminaries, el que suposa una inversió de 37.178,57 euros; al carrer de Conca, 52 il·luminaries, amb una inversió de 17.108,71 euros; i a la plaça d’Enric Granados, 58 il·luminaries, amb una inversió de 19.191,36 euros.

A més, esta reposició de l’enllumenat també ha arribat a la plaça de Patraix (amb 19 il·luminaries), Cor de Jesús (12), Pinet (11) Torís (10), Dibuixant Manuel Gago (9), Joan Baptista Coratjà (8), Impressor Monfort (5), Beata Agnés (2), Marqués d’Elx (1) i Baró de Patraix (1).

Pel que fa a les il·luminaries incorporades es tracten principalment de fanals model Fernando VII Normal (271) i de model Villa (30). “Esta il·luminació és eficient i ens permetrà estalviar molt de consum en energia, i també reduir de manera important la factura que paga l’Ajuntament —ha exposat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo—. Per a nosaltres la inversió en enllumenat públic és prioritària i sobretot als barris que històricament han estat deixats per l’anterior govern”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.