banner_990x90_EFE (1)

L’Ajuntament reuirà a menys de la meitat la despesa anual en plantacions al Pont de les Flors

Valencia Noticias | Redacción.– La delegada de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha anunciat una reducció del 47,84% en el cost total del Pont de les Flors per a enguany; l’any que ve es preveu que l’abaratiment, respecte a 2014, siga d’un 53,12%.

Para 2016 se prevé reducir un poco más el gasto en murcianas y geranios, hasta los 16.000 euros.
image-280010

Para 2016 se prevé reducir un poco más el gasto en murcianas y geranios, hasta los 16.000 euros.

Les previsions de la Delegació indiquen que acabarà 2015 amb una inversió final de 17.900 euros en murcianes i geranis per al pont de les Flors, mentre que en plantes de Pasqua es gastaran 880 euros. Això fa un total de 18.780 euros, un 47,84 per cent menys que al 2014, quan la despesa en murcianes i geranis va ser semblant, però les flors de Nadal van costar 18.152,02 euros, un 95,2% més que enguany.

La reducció en plantes de Pasqua serà viable gràcies a la seua plantació només en les capçaleres del pont, una reivindicació històrica de la regidora Pilar Soriano, qui ja va pressionar l’anterior equip de govern perquè reduïra una despesa que aplegava als 90.000 euros en la reposició de les plantes. “Sempre hem defensat que la inversió en el pont de les Flors era excessiva. No es pot concentrar en un únic pont de la ciutat una despesa tan gran, que dura tan poc i que paguem entre totes les veïnes i els veïns de la ciutat tot i que el capritx era de només una persona, l’exalcaldessa”, ha explicat Soriano. “Amb el nou equip de govern, les inversions ja no es fan en el pont o el jardí més pròxim a la residència habitual de qui encapçala l’equip de govern, sinó que es fan d’acord amb uns criteris per fer de València una ciutat més verda i sostenible”, hi ha afegit.

Per a 2016 es preveu reduir un poc més la despesa en murcianes i geranis, fins als 16.000 euros, i es mantindran els 880 euros destinats a la compra de plantes de Pasqua. D’esta manera, la despesa anual final en el pont de les Flors arribarà als 16.880 euros, menys de la meitat que al 2014.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.