L’Ajuntament signa un conveni amb una gran superfície comercial per fomentar la contractació de persones del programa d’inserció municipal

1003 Signatura Leroy Merlin (2)

 

La regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, ha signat hui un conveni de col·laboració, de quatre anys, amb Leroy Merlin per tal d’impulsar la inserció laboral de persones desocupades i en situació de vulnerabilitat de la ciutat de València que formen part dels programes d’inserció que gestiona el consistori.

 

Amb este conveni de col·laboració, l’empresa Leroy Merlin-Burjassot informarà a l’Ajuntament de València de les ofertes de treball que necessite cobrir per al seu centre comercial.

 

Per la seua banda, l’Ajuntament, a través del projecte «València Inserta», a la vista de les demandes de l’empresa, es compromet a millorar les condicions d’ocupabilitat de les persones usuàries dels seus programes d’inserció, a través de l’orientació laboral i la formació. «Açò pot traduir-se en la creació de cursos específics sobre les necessitats formatives dels llocs de treball que l’empresa estiga interessada en cobrir».

 

L’Ajuntament de València, a través del servici d’Inserció, procedirà a la recerca de persones candidates per a la realització dels processos de selecció per a l’esmentada empresa, de forma que el servici municipal aportarà les candidatures per als processos de selecció.

 

La regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, ha assenyalat que «l’objecte del conveni de col·laboració subscrit entre l’Ajuntament de València i Leroy Merlin és el de promoure la inserció de les persones provinents de col·lectius desfavorits que contribuïsquen a fomentar la inserció laboral i el benestar de les persones en situació de vulnerabilitat de la nostra ciutat».

 

L’Ajuntament ja va signar fa uns mesos un conveni de característiques semblants amb l’empresa Clece. En este cas, cal destacar que l’acord recull el compromís de l’empresa d’inserir almenys el 30% de les persones que participen en els cursos formatius organitzats pel servici d’Inserció Sociolaboral a petició de l’empresa.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.