L’Ajuntament supen la mascletà de hui per motius de seguretat

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament de València ha supés la mascletà de hui per motius de seguretat davant la previsió metereològica . Així ho ha explicat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, qui ha manifestat que l’equip de govern ha pres esta decisió davant les recomanacions de Bombers i autoritats en materia metereològica. Consquentment, la recepció d’alcaldes prevista en l’agenda municipal i programa faller de hui, també s’ha suspès. L’alcalde de València, Joan Ribó, rebrà els responsables municipals de manera escalonada durant els pròxims dies.

Per altra banda, la regidora delegada de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València, Pilar Soriano, ha comunicat el tancament provisional dels parcs i jardins de la ciutat que disposen de tanques al seu voltant pel risc derivat de la pluja i el vent que pronostiquen les previsions meteorològiques per a les pròximes hores i que amb diferents intensitats ja estan registrant-se des d’anit.

Els parcs i jardins que han tancat les seues portes per esta adversitat meteorològica són els de Monforte, Polifilo, Marxalenes, Benicalap, Aiora, els Orriols, el parc de l’Oest, la Rambleta i Vivers.

Soriano ha explicat que davant les previsions i l’alerta sobretot pel vent “la prioritat màxima és la seguretat de la ciutadania”, motiu pel qual s’ha procedit a tancar al públic els parcs i jardins esmentats.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.