L’Ajuntament ultima els tràmits per al començament de les obres del Parc Lineal de Benimàmet

València Notícies | Redacció.- Este matí s’ha reunit l’alcalde, Joan Ribó i el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, amb l’alcalde del poble pedani de Benimàmet, Paco Puchades, i representants de l’Associació de Veïns de Benimàmet en relació al Parc Lineal del seu poble. En finalitzar la reunió, el regidor s’ha mostrat satisfet amb el desenvolupament de la mateixa i amb els resultats.

Reunión del alcalde, Joan Ribó, y el concejal, Giussepe Grezzi, con el alcalde de la pedanía.

En paraules de Grezzi: “en la reunió cordial que hem mantingut amb representants de l’Associació de veïns i veïnes de Benimàmet, hem explicat quins són els ultimísimos tràmits, perquè s’aprove –definitivament- la modificació del projecte que s’ha estat redactant, tenint en compte, en tot moment, la seua aportació perquè el Parc Lineal se semblara als desitjos dels veïns de Benimàmet”.

D’esta manera, en pocs mesos es preveu que comencen les obres i que el Parc Lineal siga una realitat tangible, i es complisca el desig que té este veïnat des de fa molts anys.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.