L’Ajuntament vol agilitzar i acabar com més prompte millor les obres del carrer Sant Vicent

Valencia Noticias | Redacción.- “La prioritat de l’Equip de Govern és realitzar les obres del carrer Sant Vicent amb la major celeritat possible, tenint en compte que es duen a terme en una via emblemàtica de la ciutat, la reforma de la qual millorarà la mobilitat i qualitat de vida de la ciutadania”. Així ho ha manifestat hui el regidor delegat de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, al finalitzar la reunió de la comissió d’Urbanisme en la qual s’han aprovat, entre altres assumptes, l’estudi que avança en la rehabilitació de l’edifici de l’antiga patatera de Benimaclet que albergarà un supermercat.Vicent Sarria destacó que en estas obras que trabajan coordinadamente las concejalías de desarrollo urbano y movilidad.

El regidor Vicent Sarrià, que ha defensat que l’objectiu de l’actual equip de govern és que totes les obres que es troben en estat d’execució estiguen acabades com més prompte millor, ha explicat que les del carrer de Sant Vicent “s’han endarrerit per una  xicoteta distracció dels anteriors gestors que, a l’hora de redactar el projecte, no van preveure ni conseqüentment van licitar ni van pressupostar les obres de canalització del cicle integral de l’aigua prèvies a qualsevol obra d’urbanització d’estes característiques, i que en este cas han suposat un increment econòmic sobre el projecte inicial de 200.000 euros”.

Vicent Sarrià ha destacat que en estes obres on treballen coordinadament les regidories de Desenvolupament Urbà i Mobilitat, s’ha informat àmpliament als veïns i comerciants, amb qui els responsables municipals es van reunir el passat 3 de setembre “per a consensuar mesures pal·liatives i buscar alternatives més factibles per a facilitar l’accés al centre”.

L’Ajuntament ha descartat la possibilitat de deixar un carril de trànsit en servici “perquè açò endarreriria encara més l’obra i el benefici seria mínim en comparació a les molèsties que generaria la prolongació de l’obra en el temps”. I respecte a la data de finalització d’esta, el regidor ha reiterat la prioritat d’agilitzar les obres perquè per als comerços tan importants són les vendes durant les dates nadalenques com en període de rebaixes.

En la seua intervenció, el regidor ha explicat que l’equip de govern “va trobar determinades obres en fase de projecte, les va adjudicar, les va posar en marxa durant l’estiu, algunes amb certes dificultats, i en la seua posada en marxa va prioritzar la rapidesa i en alguns casos, com les del carrer Pizarro, va incorporar actuacions pactades i consensuades amb veïns i comerciants per a millorar el projecte amb més arbrat o nous passos de vianants”.

Pel que fa als assumptes adoptats en la reunió de la Comissió d’Urbanisme, el regidor ha destacat que l’ajuntament ha aprovat un estudi detall per a la conversió de l’edifici del carrer Emilio Baró conegut com “La Patatera” (que també ha sigut seu de diferents discoteques) en un supermercat que millore l’entorn i la urbanització de la zona.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.