L’alcalde, Joan Ribó, imposa a alicia moreno la banda i la joia de fallera  major de valència

Antonio Ariño, vicerector de la Universitat de València, és el mantenidor de l’acte que té lloc en el Palau de la Música

ARF_0818
image-311689

Demà serà l’Exaltació de la Fallera Major Infantil, Sofía Soler, a càrrec de Carles Cano.

L’alcalde de València, Joan Ribó, assistirà esta nit en el Palau de la Música a l’Exaltació de la Fallera Major de València 2016, Alicia Moreno, a la qual li imposarà la banda que l’acredita com a tal. En este acte tradicional, en el qual Ribó estarà acompanyat per la vicepresidenta de la Generalitat, Mònica Oltra, i el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, entre altres autoritats, exercirà com a mantenidor al vicerector de Cultura de la Universitat de València, Antonio Ariño.

Demà dissabte, dia 31, tindrà lloc, a partir de les 18 hores, l’Exaltació de la Fallera Major Infantil, Sofía soler, també en el Palau de la Música i amb la presència de Joan Ribó i Pere Fuset. En esta ocasió exercirà com mantenidor l’escriptor Carles Cano.

L’Exaltació de les falleres majors és un dels esdeveniments més emotius, solemnes i multitudinaris del calendari festiu, i la primera ocasió en què lluïxen davant el públic la banda que acredita la seua condició com a màximes representants del món faller. Es tracta d’un acte en el qual la música té un paper important, amb la participació de la Banda Municipal, igual que l’ofrena floral que dóna pas a la intervenció del mantenidor o l’espectacle pirotècnic que tanca estos dos esdeveniments al voltant d’unes festes que aspiren enguany a ser declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.